16 Eylül 2010 Perşembe

0532 755 COOL

Orka Group, müşterilerine özel ücretsiz stil danışmanlğı hizmeti başlattı. Damat Tween ADV, 0532 755 COOL (2665) hattını arayan müşterilerine de özel randevu ile erkek giyimin ipuçlarını paylaşacak. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yeni hizmetlerinin “Bugün ne giysem” derdine son vereceğini dile getirerek, “Stiliniz için size bir telefon kadar yakınız” dedi.
Moda’nın bireyin kendini doğru şekilde keşfetmesi olduğu gerçeğinden yola çıkan Orka Group, kişiye özel stil danışmanlık hizmeti vermeye başladı.
Firma, Damat Tween ADV markasıyla Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye’deki mağazalarında müşterilerinin alışveriş yaparken kendi tarzlarını keşfetmeleri, sezon trendlerini yakalamaları ve kendilerine en yakışanı bulmaları için stil danışmanları bulunduracak. Damat Tween ADV, 0532 755 COOL (2665) hattını arayan müşterilerine de özel randevu ile erkek giyimin ipuçlarını paylaşacak.

Yarın ne giysem derdine son
Orka Grup yeni projesini tanıtmak amacıyla Damat Tween’in Nişantaşı mağazasında bir toplantı düzenlendi. Burada konuşan Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, firma olarak yıllardır erkeklere ürünün yanı sıra stil de pazarladıklarını ancak yeni hizmetleriyle bu işi daha profesyonel hale getireceklerini söyledi. Yeni hizmetlerinin “Bugün ne giysem’ derdine son vereceğini dile getiren Orakçıoğlu, “Damat Tween ADV, her bireyin fiziksel özellikleri, sosyal yaşam tarzı ve giyim alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak tamamen kendine özgü bir stil belirlemesine yardımcı oluyor. Sloganımız 755 COOL stiliniz için bir telefon kadar yakınız” diye konuştu. Orka Group Kreatif Direktörü Güneş Güner Işık da verecekleri yeni hizmetle insanların moda kimliklerini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Pek çok kişinin kan grubuna göre beslenerek sağlıklı kalabildiğine dikkat çeken Işık, “Giyim de aslında buna benziyor. İnsanlar kendi moda kimlikleini bildiklerinde ona uygun giyinebilecekler. Firma olarak amacımız uzman danışmanlarımızla erkeklerin giyim derdini ortadan kaldırmak. Birçoğumuz nasılsa bize yakışmaz veya çok abartılı gerekçesiyle birçok modeli denemiyoruz. Kişiye özel stil danışmanlığı servisi, yaşam tarzlarındaki olmazsa olmazları yıkıp, her bireyin kendini doğru şekilde ifade ettiği ve yeni deneyimler yaşamaya cesaretlendirdiği bir hizmet olacak” dedi.

Rodarte