25 Şubat 2011 Cuma

Xavier Dolan - Les Amours Imaginaires



-inanılmaz güzel gözlerin var.
-kahverengi. olabilecek en sıradan gözbebeği rengi.



-elbisenin biraz tarihi gecmis galiba.
-bu vintage, canım!!!
-belki de bütün eski elbiseler geri gelmemeli.




-bu hissi hepiniz bilirsiniz. gelen kutusunda yeni e-mail oldugu koyu olarak yazılır. e-mail gelmistir yani. hemen tıklarsınız ondan gelmistir diye. daha cok sevinirsiniz cunku gelen kutusu koyu renktedir. ama e-mail amazon.com'dan gelmistir. hay amina koyayim!



-cok sigara iciyorsun. gecen sefere gore.
-hayır. aynı miktarda iciyorum. sigarayi seviyorum. sigara icmek sanki unutmak gibi. moralim dibe vurdugunda sigaram elimdeki tek seydir. yakarim, tuttururum ve sesimi keserim. boylece duygularımı saklarım. sigara duyguları saklar. mentollu ve vanilyalı sigaralar vardır. bazı insanlar sever. mentollu sigaraları, vanilyalı sigaraları. cikolatalı sigaraları. sigaralı sigaraları. sigara benim delirmemi engeller. beni hayatta tutar. beni olene kadar hayatta tutar.



-o oldugunu biliyordum. daha once kimseyi bu kadar sevmemistim. zormus. ama dayanabilirim. genellikle hayatın ileri donemlerinde ruh esinle tanısıldıgını biliyorum. benim icin kotu oldu. ben simdi daha 25 yasındayken tanıstım. konu seks bile degildi. seks umurumda degildi ki. asıl olay bu degildi, onemli olan sabah biriyle uyanmaktı. aynı yastıga baskoymaktı. onemli olan yastıktı.
....YASTIK...


(james mayer olmasa hayatimizda, hayatimiz cok sikten olurdu..bastacisin kardesim.sevgiiiii)

The XX - Infinity For Saturday

Had I seen it in your eyes
There'd have been no try after try
Your leaving had no goodbye
Had I just seen one in your eyes

I can't give it up
To someone elses touch
Because I care too much


The XX- Infinity from JostosJonosJo on Vimeo.

Slimmer Stadil Low

22 Şubat 2011 Salı

Paul Auster - Sunset Park



KİTAPTAN:


"hoş, kendisinin adama ilgi duyduğu filan yok; ama bu bir ilke sorunu, çünkü mantık, adamın kendisini, yani güzel kadını, hayattaki tek işi güzel bir kadın olmak ve erkekleri kendine aşık etmek olan kadını beğenmiş olmasını gerektiriyor..."




"bir keresinde Dr. Burnham'ın tanımladığı gibi, nedensiz korku. Ellen kendi kendine öyle olmadığını söylüyor: bu, yaşamadan ölmek korkusu.."









"ellen artık resim yaparken farklı kaynaklara başvuruyor: başka ressamların tabloları ve desenleri, erkek ve kadın çıplaklarının siyah beyaz fotoğrafları, bebeklerin, çocukların, yaşlıların tıbbi fotoğrafları, kendisini birebir görebilmek için yatağının karşısındaki duvara astığı boy aynası, (kadın bacakları fotoğraflarından kadın erkek sevişmelerine, erkek erkeğe ya da kadın kadına sevişmelerden üçlü, dörtlü, beşli grup seksin bütün matematiksel değişkenlerine kadar) çeşitli zevklere ve eğilimlere hitap eden porno dergileri ve kendi vajinasını incelemek için kullandığı küçük el aynası onun yararlandığı kaynaklar. içinde bir kapı açıldı ve Ellen yeni bir düşünce sistematiğinin eşiğinden atladı. İNSAN VÜCUDU BİR BİLGİ ARACIDIR."



bu sözler yasaklanmalı..o halde jay jay johanson forbidden words diyoruz:)






"önemli olan tek sayı ikidir. belki bir gerçeği belirtir ama geri kalanların hepsi sadece birer fantezi, boş bir beyaz sayfadaki kalem izleridir."




"Salman Rushdie aleyhindeki fetva verildiğinde Alice on yaşındaydı..."




"işte bunu harikulade buluyorum. gözlerime bakan gözler..."





ışık ancak karanlık karşısında kutsaldır..




"röportaj, basitleştirilmemesi gereken bir şeyi basitleştirmekten başka işe yaramayan yoz bir edebiyat türüdür."

Mark Fast







Dusty Springfield

bu şarkıyla defile kapatan markaya tapılır...

Burberry Prorsum Womenswear Autumn/Winter 2011 Show

Back

Back to Back