20 Kasım 2010 Cumartesi

Hassiktirrrrrr

BİLEKLİKLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR 15 DAKİKADA SADECE BİR ÜRÜN

23 Kasım’da dünyayla aynı anda Forum İstanbul H&M mağazasında Lanvin for H&M koleksiyonu satışa çıkacak. Kuyruğa girecek moda severler için o güne özel olarak alışveriş merkezi 08.00’de, mağaza da 10.00’da kapılarını açacak. Koleksiyona yoğun ilgi nedeniyle, izdihamı önlemek için müşterilere 15 dakikayla sınırlı bir alışveriş imkanı tanınacak. Zaman ayarlı bileklikler olacak. Kuyruğa girenlere sırasına göre 16 ayrı renkteki bileklik takılacak. Örneğin ilk 20 kişiye mavi, ikinci 20 kişiye sarı, üçüncü 20 kişiye kırmızı gibi farklı renklerde bileklikler dağıtılacak. Müşteriler de bilekliklerdeki renkler sayesinde saat kaçta ürün alabileceğini bilecek. Bileklik sistemiyle alışveriş Türkiye’de ilk kez uygulanıyor.
Lanvin for H&M Kadın koleksiyonunda 30 giyim 15 de aksesuvar modeli var. Erkek koleksiyonundaysa 25 giyim, 10 aksesuvar yer alıyor. Koleksiyon mağaza içinde ayrı bir alanda satılacak. Her müşteri, her bir üründen sadece bir adet edinebilecek ama aynı elbisenin farklı rengini alabilecek. Kadın giyiminde bedenler 36-42, tişört bedenleri XS-L, ayakkabı numaralarıysa 36-40. Ayrıca ilk kez bir tasarımcı işbirliğinde Lanvin’e özel dört farklı renkte ruj da hazırlandı: Bordo, kırmızı, sıcak pembe ve gül rengi.

4 yorum:

  1. aah keşke istanbulda olsaydım hemen koşar o beğendiğim laciverti kapardım :(

    YanıtlaSil
  2. hakkaten hassiktirr ne o lan öyle zaman ayarlı bileklikte neymiş.ben ona alışveriş demem.alışveriş dediğin takıcan denicen bakıcan bi daha bakıcan sonra dönüp bi daha bakıcan acaba daha güzeli varmı diye biraz daha dolaşıcan filan.gelemem öyle şeylere

    YanıtlaSil
  3. yani, kendini begenmis lavuklar...ruha ters..

    YanıtlaSil