8 Ocak 2011 Cumartesi

İndirim Listesi

Erkeklerin alışverişte markaları ve mağazaları bellidir. Biz kadınlar gibi mağaza mağaza dolaşıp, kafalarını iyice karıştırmazlar. İhtiyaçlarını belirler, eksiklerini tamamlama yoluna giderler. Hedefe yönelik alışveriş yaparlar. Fakat indirimlerde, bu tarzları değişir. Peki erkeklerin indirimden aldıkları ilk beş parça nedir?

AYAKKABI: Kadın ve erkeğin indirimlerde en çok aldığı ürün, ayakkabıdır. Asıl ihtiyaç değildir. Hatta biraz da lükse girer. Çünkü ihtiyaç olan, sezonunda alınmıştır. Sıra biraz daha fantezi yani farklı, moda modellere gelir. Siyahlardan sonra şimdi, kahve ve grilere sıra gelmiştir. Mokasenler, rugan, süet şık ayakkabılar, kahve botlar indirimden alınır. Matraş, Divarese, İnci, Kenneth Cole, Hotiç, Network, Boyner, D&G, Bottega Veneta, Hugo Boss, V2K yüzde 50 indirime girdi.

JEAN: İhtiyaç mı? Hayır. Dolapta 10 tanesi hazır bekliyor. Ama simsiyah olanın belki biraz dar paça olanı almanın tam sırasıdır. Fazla jean asla göz çıkarmaz. Hatta şimdi yeni moda kesimlere, cepleri farklı olanlara hatta yırtık olanlara sıra gelmiştir. Yeşil olanlara ne dersiniz? Levi's, Mavi Jeans, Gstar, Blender, DKNY jeans, Brandroom, Avva'da yüzde 50 indirim başladı.

PALTO, MONT VEYA TRENÇKOT: Gardırobun da ana parçalarından biri olan bu ürünler, indirimde erkeklerin dikkatini çeker. Neden? Çünkü büyük parçalar, büyük fiyatlıdır. Bu yüzden indirimden almak, akıllıca bir harekettir. Hatta palto bakarken kadife spor ceket bile alabilir. Size tavsiyem bu indirimden deri bir ceket kapmanız. Beymen Club, Fabrika, Tommy Hilfiger, Damat, Desa, Kip, Zara, İGS'de yüzde 50 indirim başladı.

TRİKO MU, GÖMLEK Mİ?: Ofis çalışanları 50. beyaz gömleklerini, rahat çalışanlar da 10. siyah V yaka, balıkçı yaka trikolarını alıyor. Ama illa beyaz, siyah ya da gri renk olacak. İndirimde bile olsa kırmızı triko alanı hiç görmedim. U.S Polo, H&M, Lacoste, CK Jeans, Guess, Tween, Ralph Lauren, Mango He'de yüzde 50 indirim başladı. Özellikle bu ilk haftalarda biraz acele ederseniz, her şeyin hâlâ bedenleri varken, kendinize en uygun ürünleri bulabilirsiniz.

AKSESUAR: Asıl eksikler, aksesuarlardır. Cüzdan eksiktir örneğin, eskimiştir de. Deri bir spor çanta, ekstradan hiç de fena olmaz. Deri eldiven her zaman şık duracaktır. Bu aksesuarlar, bir sonraki sezon da gayet güzel giyilir. Kravat, kol düğmesi, kemer yine en çok satan indirim ürünleridir. Çünkü modası kolay kolay geçmez. Beymen, Vakko, Massimo Dutti, Diesel, Fred Perry, Cacharel de yüzde 50 indirim başladı.

başak dizer fransez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder